titleNewsletter.newsletter

Descarga la aplicación móvil gratuita de su centro comercial Maremagnum ? Número de clics

Receta Dans Vogue

Noticias22/09/2016

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre...

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre, me he tirado a la piscina.

He querido mostraros una de mis recetas favoritas y que como habitualmente y así daros alguna idea para que participéis en el fantástico concurso que está haciendo Maremágnum.

La receta que he escogido han sido unos fideos ecológicos de calabaza con verduritas. Es un plato muy fácil, rápido y sano, ¿Queréis saber todos los pasos?

Paso 1: Cortar la verdurita (al gusto) a tacos y sofreír en una sartén  hasta que esté ligeramente dorada.

Paso 2: Poner a cocer los fideos de calabaza ecológicos (en mi caso gluten free) durante 5 minutos

Paso 3: Mezclar ambas cosas y añadir gomasio, un poquito de aceite y sésamo

¡Listo!

Ya veis, es super fácil, no hay nada como apuntarse a la tendencia de estar sano, ¿Verdad?

Por cierto, podéis añadir semillas que os gusten, las verduras que más os encanten, ¡Plato libre de gluten con mucho juego!

Por Saray Martín

Receta Dans Vogue

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre, me he tirado a la piscina.

He querido mostraros una de mis recetas favoritas y que como habitualmente y así daros alguna idea para que participéis en el fantástico concurso que está haciendo Maremágnum.

La receta que he escogido han sido unos fideos ecológicos de calabaza con verduritas. Es un plato muy fácil, rápido y sano, ¿Queréis saber todos los pasos?

Paso 1: Cortar la verdurita (al gusto) a tacos y sofreír en una sartén  hasta que esté ligeramente dorada.

Paso 2: Poner a cocer los fideos de calabaza ecológicos (en mi caso gluten free) durante 5 minutos

Paso 3: Mezclar ambas cosas y añadir gomasio, un poquito de aceite y sésamo

¡Listo!

Ya veis, es super fácil, no hay nada como apuntarse a la tendencia de estar sano, ¿Verdad?

Por cierto, podéis añadir semillas que os gusten, las verduras que más os encanten, ¡Plato libre de gluten con mucho juego!

Por Saray Martín

Recepta Dans Vogue

Amb motiu de #BonProfit, el super esdeveniment que es celebrarà aquest cap de setmana 16 al 18 i el següent 23 al 25 de setembre, m'he animat.

He volgut mostrar-vos una de les meves receptes favorites i que menjo habitualment i així donar-vos alguna idea perquè participeu en el fantàstic concurs que està fent Maremágnum.

La recepta que he escollit han estat uns fideus ecològics de carbassa amb verduretes. És un plat molt fàcil, ràpid i sa, Voleu saber tots els passos?

Pas 1: Tallar la verdureta (al gust) a daus i sofregir en una paella fins que estigui lleugerament daurada.

Pas 2: Posar a coure els fideus de carbassa ecològics (en el meu cas gluten free) durant 5 minuts

Pas 3: Barrejar les dues coses i afegir gomasio, una mica d'oli i sèsam

Llest!

Ja veieu, és super fàcil, no hi ha res com apuntar-se a la tendència d'estar sa, Oi?

Per cert, podeu afegir llavors que us agradin, les verdures que més us encantin, ¡Plat lliure de gluten amb molt joc!

Por Saray Martín

Recepta Dans Vogue

Amb motiu de #BonProfit, el super esdeveniment que es celebrarà aquest cap de setmana 16 al 18 i el següent 23 al 25 de setembre, m'he animat.

He volgut mostrar-vos una de les meves receptes favorites i que menjo habitualment i així donar-vos alguna idea perquè participeu en el fantàstic concurs que està fent Maremágnum.

La recepta que he escollit han estat uns fideus ecològics de carbassa amb verduretes. És un plat molt fàcil, ràpid i sa, Voleu saber tots els passos?

Pas 1: Tallar la verdureta (al gust) a daus i sofregir en una paella fins que estigui lleugerament daurada.

Pas 2: Posar a coure els fideus de carbassa ecològics (en el meu cas gluten free) durant 5 minuts

Pas 3: Barrejar les dues coses i afegir gomasio, una mica d'oli i sèsam

Llest!

Ja veieu, és super fàcil, no hi ha res com apuntar-se a la tendència d'estar sa, Oi?

Per cert, podeu afegir llavors que us agradin, les verdures que més us encantin, ¡Plat lliure de gluten amb molt joc!

Por Saray Martín

Receta Dans Vogue

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre, me he tirado a la piscina.

He querido mostraros una de mis recetas favoritas y que como habitualmente y así daros alguna idea para que participéis en el fantástico concurso que está haciendo Maremágnum.

La receta que he escogido han sido unos fideos ecológicos de calabaza con verduritas. Es un plato muy fácil, rápido y sano, ¿Queréis saber todos los pasos?

Paso 1: Cortar la verdurita (al gusto) a tacos y sofreír en una sartén  hasta que esté ligeramente dorada.

Paso 2: Poner a cocer los fideos de calabaza ecológicos (en mi caso gluten free) durante 5 minutos

Paso 3: Mezclar ambas cosas y añadir gomasio, un poquito de aceite y sésamo

¡Listo!

Ya veis, es super fácil, no hay nada como apuntarse a la tendencia de estar sano, ¿Verdad?

Por cierto, podéis añadir semillas que os gusten, las verduras que más os encanten, ¡Plato libre de gluten con mucho juego!

Por Saray Martín

Receta Dans Vogue

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre, me he tirado a la piscina.

He querido mostraros una de mis recetas favoritas y que como habitualmente y así daros alguna idea para que participéis en el fantástico concurso que está haciendo Maremágnum.

La receta que he escogido han sido unos fideos ecológicos de calabaza con verduritas. Es un plato muy fácil, rápido y sano, ¿Queréis saber todos los pasos?

Paso 1: Cortar la verdurita (al gusto) a tacos y sofreír en una sartén  hasta que esté ligeramente dorada.

Paso 2: Poner a cocer los fideos de calabaza ecológicos (en mi caso gluten free) durante 5 minutos

Paso 3: Mezclar ambas cosas y añadir gomasio, un poquito de aceite y sésamo

¡Listo!

Ya veis, es super fácil, no hay nada como apuntarse a la tendencia de estar sano, ¿Verdad?

Por cierto, podéis añadir semillas que os gusten, las verduras que más os encanten, ¡Plato libre de gluten con mucho juego!

Por Saray Martín

Recepta Dans Vogue

Amb motiu de #BonProfit, el super esdeveniment que es celebrarà aquest cap de setmana 16 al 18 i el següent 23 al 25 de setembre, m'he animat.

He volgut mostrar-vos una de les meves receptes favorites i que menjo habitualment i així donar-vos alguna idea perquè participeu en el fantàstic concurs que està fent Maremágnum.

La recepta que he escollit han estat uns fideus ecològics de carbassa amb verduretes. És un plat molt fàcil, ràpid i sa, Voleu saber tots els passos?

Pas 1: Tallar la verdureta (al gust) a daus i sofregir en una paella fins que estigui lleugerament daurada.

Pas 2: Posar a coure els fideus de carbassa ecològics (en el meu cas gluten free) durant 5 minuts

Pas 3: Barrejar les dues coses i afegir gomasio, una mica d'oli i sèsam

Llest!

Ja veieu, és super fàcil, no hi ha res com apuntar-se a la tendència d'estar sa, Oi?

Per cert, podeu afegir llavors que us agradin, les verdures que més us encantin, ¡Plat lliure de gluten amb molt joc!

Por Saray Martín

Receta Dans Vogue

Con motivo de #BonProfit, el super evento que se celebrará éste fin de semana 16 al 18 y el siguiente 23 al 25 de septiembre, me he tirado a la piscina.

He querido mostraros una de mis recetas favoritas y que como habitualmente y así daros alguna idea para que participéis en el fantástico concurso que está haciendo Maremágnum.

La receta que he escogido han sido unos fideos ecológicos de calabaza con verduritas. Es un plato muy fácil, rápido y sano, ¿Queréis saber todos los pasos?

Paso 1: Cortar la verdurita (al gusto) a tacos y sofreír en una sartén  hasta que esté ligeramente dorada.

Paso 2: Poner a cocer los fideos de calabaza ecológicos (en mi caso gluten free) durante 5 minutos

Paso 3: Mezclar ambas cosas y añadir gomasio, un poquito de aceite y sésamo

¡Listo!

Ya veis, es super fácil, no hay nada como apuntarse a la tendencia de estar sano, ¿Verdad?

Por cierto, podéis añadir semillas que os gusten, las verduras que más os encanten, ¡Plato libre de gluten con mucho juego!

Por Saray Martín

Recepta Dans Vogue

Amb motiu de #BonProfit, el super esdeveniment que es celebrarà aquest cap de setmana 16 al 18 i el següent 23 al 25 de setembre, m'he animat.

He volgut mostrar-vos una de les meves receptes favorites i que menjo habitualment i així donar-vos alguna idea perquè participeu en el fantàstic concurs que està fent Maremágnum.

La recepta que he escollit han estat uns fideus ecològics de carbassa amb verduretes. És un plat molt fàcil, ràpid i sa, Voleu saber tots els passos?

 Pas 1: Tallar la verdureta (al gust) a daus i sofregir en una paella fins que estigui lleugerament daurada.

Pas 2: Posar a coure els fideus de carbassa ecològics (en el meu cas gluten free) durant 5 minuts

Pas 3: Barrejar les dues coses i afegir gomasio, una mica d'oli i sèsam

Llest!

Ja veieu, és super fàcil, no hi ha res com apuntar-se a la tendència d'estar sa, Oi? Per cert, podeu afegir llavors que us agradin, les verdures que més us encantin,

¡Plat lliure de gluten amb molt joc!

Por Saray Martín

Otras noticias

#JustAsk

Respondemos
dentro de una hora
en nuestra página de facebook

Haz tu pregunta

Horarios de apertura

Abierto de lunes a domingo de 10:00 a 21:00 horas

Teléfono : (+34) 932 258 100
> Contacta con nosotros

Top